AnaSayfa / Genel / Kahve falında duş yaptırmak

Kahve falında duş yaptırmak

Kahve falında duş yaptırmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, insanları kandıracağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalettir.

Kahve falında duş yaptırmak gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Kahve falında banyoda duş almak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, daha fazla başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta duş almak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk duş almak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini duşta görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duşa girdiğini görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında duştan çıkmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını duşta görmek kötülüklerden uzak olacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir