AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta duş almak

Kahve falında kalabalıkta duş almak

Kahve falında kalabalıkta duş almak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, mallarının da hayırlı olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalıkta duş almak gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklere sahipsiniz veya farklı olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında kalabalıkta duş almak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette duş almak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin duş aldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında duşun altında yıkanmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında dışarıda duş almak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Kahve falında soğuk duş almak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulur.

Kahve falında duş almak yıkanmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duş jeli görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir