AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta duş aldığını görmek

Kahve falında sokakta duş aldığını görmek

Kahve falında sokakta duş aldığını görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta duş aldığını gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Kahve falında sokakta duş aldığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta duş almak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duş aldığını görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, geçiminin güçleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin duş aldığını görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin duş aldığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin duş aldığını görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, mal ve rızkın çoğalmasına tabir olunur.

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir