AnaSayfa / Genel / Kahve falında duş alan birini görmek

Kahve falında duş alan birini görmek

Kahve falında duş alan birini görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında duş alan birini gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Kahve falında duş alan birini görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle duş almak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında duş aldığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetle duş almak falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Kahve falında duş yapan kadın görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duşa girmek işlerin bozulacağına, itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kadınla duş almak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir