AnaSayfa / Genel / Kahve falında duşa girdiğini görmek

Kahve falında duşa girdiğini görmek

Kahve falında duşa girdiğini görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında duşa girdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında duşa girdiğini görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duş yeri görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında duştan çıkan birini görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duş görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret eder.

Kahve falında kadınla duş almak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini duşta görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir