AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini duş alırken görmek

Kahve falında kendini duş alırken görmek

Kahve falında kendini duş alırken görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye işaret eder.

Kahve falında kendini duş alırken gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Kahve falında birini duş alırken görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, ilişkilerin noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini duş alırken görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulur.

Kahve falında duşta yıkanmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında kalabalıkta duş almak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duşa girmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duş yapan birini görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir