AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta banyo yapmak

Kahve falında sokakta banyo yapmak

Kahve falında sokakta banyo yapmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, işlerin büyüyeceğine, bereket ve huzur geleceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine inanılır.

Kahve falında sokakta banyo yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Kahve falında sokakta banyo yapmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına alamet eder.

Kahve falında sokakda banyo yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sokakta çiş yapmak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta maç yapmak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta tuvalet yapmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir