AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak neşenin yerine geleceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına yorulur.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta tuvalet yapmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine yorulur.

Kahve falında sokakta banyo yapmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sokakta maç yapmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta büyük abdestini yapmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında sokağa idrar yapmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta çiş yapmak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir