AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakda banyo yapmak

Kahve falında sokakda banyo yapmak

Kahve falında sokakda banyo yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakda banyo yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında sokakta banyo yapmak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakda banyo yapmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında sokağa idrar yapmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta büyük abdestini yapmak sosyal konumunun değişeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında sokağa çiş yapmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sokakta çiş yapmak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta kaka yapmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir