AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak nefsine yenileceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, borçlarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta büyük abdestini yapmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdest yapmak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine büyük abdestini yapmak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında camiye büyük abdest yapmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yanında büyük abdest yapmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz büyük abdest yapmak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir