AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta maç yapmak

Kahve falında sokakta maç yapmak

Kahve falında sokakta maç yapmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ondan şifa göreceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta maç yapmak gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Kahve falında sokakta maç yapmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maç yapmak işinden ekmeğinden olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla maç yapmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sahada maç yapmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında futbol maçı yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında halı saha maçı yapmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maç izlemek kırgınlıkların biteceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir