AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta tuvalet yapmak

Kahve falında sokakta tuvalet yapmak

Kahve falında sokakta tuvalet yapmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta tuvalet yapmak gördüyseniz:

  • Bazı endişeli kişiler size, emin olmadığınız planlara dahil olma veya bazı imzalar atma konusunda baskı uyguluyor olabilirler.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sokakta tuvalet yapmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta çiş yapmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokağa idrar yapmak hayatından razı geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sokakta banyo yapmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında sokakta maç yapmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sokakta büyük abdestini yapmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir