AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak çeşmesi görmek

Kahve falında sokak çeşmesi görmek

Kahve falında sokak çeşmesi görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sokak çeşmesi gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Kahve falında sokak çeşmesi görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında su ve çeşme görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek yollarının açılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su içmemek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük çeşme görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir