AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağı sulamak

Kahve falında sokağı sulamak

Kahve falında sokağı sulamak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulur.

Kahve falında sokağı sulamak gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sokağı sulamak iç dünyasının zenginleşeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

Kahve falında sokak sulamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sokak ortasına pislemek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sokaklarda koşmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sokağa çıkmak her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sokağını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir