AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokaklarda koşmak

Kahve falında sokaklarda koşmak

Kahve falında sokaklarda koşmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sokaklarda koşmak gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını almamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında sokaklarda koşmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, güzel bir haber almaya yorulur.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık sokakta koşmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında dar sokakta koşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dar sokaklarda koşmak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında sokakta sıçmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta yatmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ev eşyalarını sokakta görmek sorunların gittikçe artacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir