AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağa çıkmak

Kahve falında sokağa çıkmak

Kahve falında sokağa çıkmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet eder.

Kahve falında sokağa çıkmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında ayakkabısız sokağa çıkmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında sokağa çıkmak maddi imkânlarının azalacağına, kişinin iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta işediğini görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında sokak süpürdüğünü görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, işlerini yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında sokak çocuğu olmak yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel sokak görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında sokakta oynamak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir