AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak sulamak

Kahve falında sokak sulamak

Kahve falında sokak sulamak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında sokak sulamak gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında sokak sulamak uzun soluklu bir işe girileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokağı sulamak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında sokağını görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında sokakta düğün görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta namaz kılmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta top oynamak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakların temizlendiğini görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işarettir.

Kahve falında dar sokakta araba kullanmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir