AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağa sıçmak

Kahve falında sokağa sıçmak

Kahve falında sokağa sıçmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokağa sıçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında sokakta sıçmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına alamet eder.

Kahve falında sokağa sıçmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına yorulur.

Kahve falında kan sıçmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kurt sıçmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Kahve falında büyük sıçmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yol ortasına sıçmak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında klozete sıçmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında odanın ortasına sıçmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir