AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt sıçmak

Kahve falında kurt sıçmak

Kahve falında kurt sıçmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kurt sıçmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilerleme kaydedebileceğiniz konular söz konusu, isteklerinize süreç içinde ulaşabilirsiniz.

Kahve falında kurt sıçmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tabağa sıçmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında altına sıçmak nasibin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete sıçmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaba sıçmak ipliklerini pazara çıkaracağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına alamet eder.

Kahve falında arabaya sıçmak kendisini ona adayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıya sıçmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında kendine sıçmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir