AnaSayfa / Genel / Kahve falında odanın ortasına sıçmak

Kahve falında odanın ortasına sıçmak

Kahve falında odanın ortasına sıçmak hakkını alacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, hayatın düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında odanın ortasına sıçmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında odanın ortasına sıçmak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orta yere sıçmak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına tabir olunur.

Kahve falında yolun ortasına sıçmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında ulu orta sıçmak bolluk içinde yaşamaya, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında yol ortasına sıçmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin ortasına sıçmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında odaya sıçmak yaşamının tazeleneceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odanın ortasında tuvalet görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir