AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sıçmak

Kahve falında büyük sıçmak

Kahve falında büyük sıçmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, işine dört elle sarılacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalettir.

Kahve falında büyük sıçmak gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Kahve falında büyük sıçmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük sıçmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin evine sıçmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donlara sıçmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine sıçmak her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabağa sıçmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan sıçmak neşeli ve huzurlu bir geleceğe, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozete sıçmak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir