AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağa idrar yapmak

Kahve falında sokağa idrar yapmak

Kahve falında sokağa idrar yapmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sokağa idrar yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında sokağa idrar yapmak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Kahve falında sokakda banyo yapmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta çiş yapmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında sokağa çiş yapmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, şifa ve ilaç bulacağına inanılır.

Kahve falında sokakta maç yapmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir