AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağa çiş yapmak

Kahve falında sokağa çiş yapmak

Kahve falında sokağa çiş yapmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, işlerindeki karın artacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında sokağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili detayları atlamamalısınız, diyetinize veya fitness planınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında sokağa çiş yapmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine alamet eder.

Kahve falında sokakta çiş yapmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakda banyo yapmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta büyük abdestini yapmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta maç yapmak zevkli ve güzel hale geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir