AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğukta yürümek

Kahve falında soğukta yürümek

Kahve falında soğukta yürümek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğukta yürümek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında soğuk havada yürümek rahatın ve konforun geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında soğukta yürümek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kısa sürede başarısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk bir yerde olmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında soğuk yer görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında soğuk ev görmek malların çoğalacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulur.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında çok soğuk görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir