AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk havada yürümek

Kahve falında soğuk havada yürümek

Kahve falında soğuk havada yürümek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk havada yürümek gördüyseniz:

  • Çevreden gelen baskılarla kıstırıldığınızı hissedebilirsiniz.

Kahve falında soğuk havada yürümek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk havada denize girmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk hava görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında soğukta yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı havada yürümek ne yapacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada yürüdüğünü görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları havada yürümek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında havada yürümek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir