AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk yer görmek

Kahve falında soğuk yer görmek

Kahve falında soğuk yer görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk yer gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Kahve falında soğuk yer görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk bir yer görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına yorulur.

Kahve falında soğuk su vermek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, masumluğunu ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk bir yerde olmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalettir.

Kahve falında soğuk hava görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir