AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok soğuk görmek

Kahve falında çok soğuk görmek

Kahve falında çok soğuk görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok soğuk gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Kahve falında soğuk havada yürümek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk limonata içmek hasretin biteceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk havuza girmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk suyla yıkanmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak işlerinin yarıda kalacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Kahve falında ellerini soğuk görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk karpuz yemek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir