AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk bir yerde olmak

Kahve falında soğuk bir yerde olmak

Kahve falında soğuk bir yerde olmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yardımcı olmayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Kahve falında soğuk bir yerde olmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk ele dokunmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında birine soğuk davranmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında soğukta yürümek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına tabir olunur.

Kahve falında soğuk ekmek görmek işlerinin sarpa saracağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine soğuk su vermek günahlarına tövbe edeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir