AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk hava görmek

Kahve falında soğuk hava görmek

Kahve falında soğuk hava görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk hava gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan çok farklı konuda şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında soğuk hava görmek yükseleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk havada yürümek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk havada denize girmek eski bir davanın tekrar açılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Kahve falında soğuk kahve içmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak talihinizin artacağına, fal sahibinin içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında soğuk suya düşmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir