AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk bir yer görmek

Kahve falında soğuk bir yer görmek

Kahve falında soğuk bir yer görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, ilim irfan öğreneceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına inanılır.

Kahve falında soğuk bir yer gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Kahve falında soğuk bir yer görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk yer görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine rivayet eder.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek uzaktan haberler işiteceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine alamet eder.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak kısmetlerinin açılacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında soğuktan üşümek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında çok soğuk olduğunu görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir