AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suya atlamak

Kahve falında soğuk suya atlamak

Kahve falında soğuk suya atlamak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında soğuk suya atlamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında soğuk suya atlamak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sıcak soğuk su görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk su vermek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir