AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suda yüzmek

Kahve falında soğuk suda yüzmek

Kahve falında soğuk suda yüzmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suda yüzmek gördüyseniz:

  • Stresli durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında soğuk suda yüzmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk suda yıkanmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk denizde yüzmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında termal suda yüzmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu suda yüzmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında berrak suda yüzdüğünü görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir