AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, karşılıksız bırakmayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etme zorunluluğu hissetmeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suda yüzmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında soğuk suda yıkanmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk denizde yüzmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında az suda yüzmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir