AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında berrak suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında berrak suda yüzdüğünü görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, neredeyse kahrolacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulur.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suda yüzmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak suda yüzdüğünü görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Kahve falında berrak bir suda yüzmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine inanılır.

Kahve falında berrak suda yürümek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini berrak suda görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir