AnaSayfa / Genel / Kahve falında termal suda yüzmek

Kahve falında termal suda yüzmek

Kahve falında termal suda yüzmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında termal suda yüzmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında termal suda yüzmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında termal havuzda yüzmek işlerinde verimin artacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine alamet eder.

Kahve falında termal havuza girmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına inanılır.

Kahve falında termal görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı suda yüzmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek sevinçli bir haber alınacağına, zor durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, içebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara suda yüzmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, parasal anlamda rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir