AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi soğuk görmek

Kahve falında sevgiliyi soğuk görmek

Kahve falında sevgiliyi soğuk görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, hem çok mutlu olacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi soğuk gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri yüzeysel algılamakta fayda var.

Kahve falında sevgiliyi soğuk görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk duş almak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında soğukta üşümemek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk el tutmak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk bira içmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak mutlu günlerin yakında olduğuna, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk havuz görmek bolluk ve bereketin artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir