AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk süt içmek

Kahve falında soğuk süt içmek

Kahve falında soğuk süt içmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok uğraş vereceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında soğuk süt içmek gördüyseniz:

  • Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız.

Kahve falında soğuk süt içmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk çorba içmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında soğuk bira içmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk ayran içmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk içecek içmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işarettir.

Kahve falında soğuk limonata içmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk kahve içmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir