AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk ekmek görmek

Kahve falında soğuk ekmek görmek

Kahve falında soğuk ekmek görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk ekmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirler olabilir.

Kahve falında soğuk ekmek görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk havuz görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk yüz görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk havada yürümek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, cesaretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk bir yerde olmak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir