AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk yüz görmek

Kahve falında soğuk yüz görmek

Kahve falında soğuk yüz görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında soğuk yüz gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, dünyasının iyileşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk yüz görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk davranmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çok soğuk olduğunu görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  inanılır.

Kahve falında soğuk su görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında soğuk denizde yüzmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk yemek yemek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, umduklarını bulamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir