AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk davranmak

Kahve falında soğuk davranmak

Kahve falında soğuk davranmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, imkanlarının artacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işarettir.

Kahve falında soğuk davranmak gördüyseniz:

  • Enerjiniz yükseliyor.

Kahve falında soğuk davranmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birine soğuk davranmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında iyi davranmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, vefa göstereceğine alamet eder.

Kahve falında deli gibi davranmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölçülü davranmak ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir