AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında birine soğuk davranmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk davranmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin iyi davrandığını görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acele davranmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına delalettir.

Kahve falında birine iyi davranmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir