AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek yetki sahibi olacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek hanesine huzurun dolacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek canla başla çalışacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında soğuk davranmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine soğuk davranmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında birine iyi davranmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet eder.

Kahve falında iyi davranmak ticaret ehli kişi olacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Kahve falında ölçülü davranmak sorunların birdenbire daha da artacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir