AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölçülü davranmak

Kahve falında ölçülü davranmak

Kahve falında ölçülü davranmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Kahve falında ölçülü davranmak gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz ya da ilgi alanınıza giren konularda elinize geçen bilgileri veya haberleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında ölçülü davranmak makamının yükseleceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilgisiz davranmak belaya ve derde düşeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine soğuk davranmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında adaletli davranmak saygı göreceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işarettir.

Kahve falında birine iyi davranmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin iyi davrandığını görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, çalışmaların beğeni almayacağına delalettir.

Kahve falında iyi davranmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir