AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi davranmak

Kahve falında iyi davranmak

Kahve falında iyi davranmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyi davranmak gördüyseniz:

  • Ses ayarı yeni bir sayfa açmada kilit rol oynayabilir.

Kahve falında iyi davranmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, her zaman neşeli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine iyi davranmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına işarettir.

Kahve falında birinin iyi davrandığını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında birine soğuk davranmak işindeki verimliliğin düşeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında acele davranmak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında deli gibi davranmak güzel bir hayata sahip olunacağına, çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir