AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok soğuk olduğunu görmek

Kahve falında çok soğuk olduğunu görmek

Kahve falında çok soğuk olduğunu görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çok soğuk olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk havuz görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk ayran içmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk hava görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına inanılır.

Kahve falında soğuk su içmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk çay görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalettir.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir