AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan yolmak

Kahve falında soğan yolmak

Kahve falında soğan yolmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, isteklerini yerine geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine yorulur.

Kahve falında soğan yolmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri, felsefeleri öğrenme çabanızla insanların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Kahve falında yeşil soğan yolmak rahat nefes almaya başlayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında soğan yolmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan soğan toplamak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına inanılır.

Kahve falında ağzı soğan kokmak sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının soğan yediğini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan satın almak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan zarı görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ve sarımsak görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir