Kahve falında başkasının soğan yediğini görmek

Kahve falında başkasının soğan yediğini görmek güzel bir haber almaya, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının soğan yediğini gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında yeşil soğan yediğini görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında birinin soğan yediğini görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze soğan yedirmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında soğan yediğini görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe soğan yedirmek yaşamını kolaylaştıracağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet eder.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok ünlü bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının soğan yediğini görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir