AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan ve sarımsak görmek

Kahve falında yeşil soğan ve sarımsak görmek

Kahve falında yeşil soğan ve sarımsak görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, düşmanından uzak olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan ve sarımsak gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Kahve falında yeşil soğan ve sarımsak görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan sarımsak görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak soğan görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında soğan ve sarımsak yemek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan sarımsak yemek işinde büyük zaferler elde edeceğine, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan sarımsak dikmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan sarımsak soymak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında sarımsak soğan ekmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir