Kahve falında soğan zarı görmek

Kahve falında soğan zarı görmek fal sahibinin kazancının artacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, onu cesaretlendireceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğan zarı gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında soğan zarı görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının kanadığını görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının bozulduğunu görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye alamet eder.

Kahve falında kızlık zarının olmadığını görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zar tutmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, haklılığının anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarının yırtılması görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir