AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan suyu içmek

Kahve falında soğan suyu içmek

Kahve falında soğan suyu içmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, rızkın genişlemesine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan suyu içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Kahve falında soğan suyu içmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde soğan görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında soğan suyu görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulur.

Kahve falında ilaçlı su içmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında göl suyu içmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında bir bardaktan su içmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Kahve falında cam bardaktan su içmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir